Uslovi korišćenja

Pre upotrebe usluge pažljivo pročitajte ove uslove i odredbe. Vaš pristup i korišćenje Usluge uslovljen je vašim prihvatanjem i poštivanjem ovih Uslova. Ovi uslovi važe za sve posetioce, korisnike i ostale koji pristupe ili koriste Uslugu. Pristupom ili korišćenjem Usluge prihvatate da se ovim Uslovima obavezujete. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom uslova, možda nećete imati pristup usluzi.

Kupovina

Ako želite da kupite bilo koji proizvod ili uslugu dostupnu putem Usluge („Kupovina“), od vas će se možda tražiti da navedete određene informacije koje su relevantne za vašu kupovinu, uključujući, bez ograničenja, broj vaše kreditne kartice, datum isteka vaše kreditne kartice, adresu za naplatu i vaše podatke o otpremi. Izjavljujete i garantujete da:

  • Imate zakonsko pravo da koristite bilo koju kreditnu karticu ili druge načine plaćanja u vezi sa bilo kojom kupovinom;
  • Da su informacije koje nam dajete istinite, tačne i potpune.
  • Dostavljanjem takvih informacija dajete nam pravo da ih dostavimo trećim stranama radi lakšeg okončanja kupovine.

Računi

Kada kreirate nalog kod nas, morate nam dati podatke koji su u svakom trenutku tačni, potpuni i aktuelni. Ako to ne učinite, predstavlja kršenje ovih Uslova, što može rezultirati trenutnim ukidanjem vašeg računa na našoj Usluzi. Vi ste odgovorni za zaštitu lozinke koju koristite za pristup usluzi i za sve aktivnosti ili radnje pod vašom lozinkom, bilo da je vaša lozinka uz naš servis ili uslugu treće strane. Slažete se da nećete otkriti svoju lozinku bilo kojoj trećoj strani. Morate nas obavestiti odmah po saznanju o bilo kakvom kršenju sigurnosti ili neovlašćenom korišćenju vašeg naloga.

Veze do drugih web lokacija

Naša usluga može sadržati linkove do web lokacija ili usluga trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod nadzorom MaxiNet TV. MaxiNet TV nema kontrolu nad sadržajem, politikama privatnosti ili praksama bilo kojih web lokacija ili usluga treće strane. Nadalje potvrđujete i slažete se da MaxiNet TV neće biti odgovorna ili odgovorna, direktno ili indirektno, za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzrokovan ili navodno prouzrokovan ili povezan sa upotrebom ili oslanjanjem na bilo kakav takav sadržaj, robu ili usluge dostupne na ili putem bilo koje takve web stranice ili usluge. Toplo vam savetujemo da pročitate uslove i odredbe i pravila o privatnosti bilo kojih web lokacija ili usluga koje posećujete treće strane.

Prekid ugovora

Mi možemo da ukinemo ili suspendujemo vaš nalog bez ikakvog prethodnog obaveštenja ili odgovornosti, iz bilo kojeg razloga, uključujući bez ograničenja ako kršite Uslove. Po prestanku, vaše pravo na korišćenje Usluge će odmah prestati. Ako želite da ukinite nalog, jednostavno možete da prekinete sa korišćenjem Usluge.

Nadležno pravo

Ovi uslovi će se regulisati i tumačiti u skladu sa zakonima Srbije, bez obzira na njihove odredbe o sukobu zakona. Naš neuspeh u sprovođenju bilo kog prava ili odredbe ovih Uslova neće se smatrati odricanjem od tih prava. Ako bilo koja odredba ovih Uslova bude proglašena nevažećom ili neizvršnom od strane suda, preostale odredbe ovih Uslova ostaće na snazi. Ovi uslovi predstavljaju ceo ugovor između nas koji se tiče naše Usluge i zamenjuju i zamenjuju sve prethodne sporazume koje bismo mogli imati između nas u vezi sa Uslugom.

Promene

Zadržavamo pravo, po vlastitom nahođenju, da izmenimo ili zamenimo ove Uslove u bilo koje vreme. Ako je revizija materijalna, pokušat ćemo vam dati informaciju najmanje 30 dana prije stupanja na snagu novih uslova. Šta predstavlja materijalnu promenu, odlučivaćemo po sopstvenom nahođenju. Nastavljajući pristup ili korišćenje naše Usluge nakon što te revizije stupe na snagu, slažete se da ćete biti vezani revidiranim uslovima. Ako se ne slažete sa novim uslovima, prestanite sa korišćenjem Usluge.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Uslovima, kontaktirajte nas.

(Verzija 1.0 02.07.2020)

 Email Us

info@maxinettv.com

MaxiNet TV© 2021. Sva prava zadržana.

MakiNet TV NE emituje nijedan TV kanal sa svog servera, niti je na bilo koji način povezan sa emitovanjem kanala.

Uslugu "Predplate" koju plaćate odnosi se na uslugu izrade test i pretplatničkih lista kao i pomoć prilikom instaliranja lista na uređaje.

BosnianCroatianEnglishGermanItalianMacedonianSerbianSlovenian
Minimalno 4 karaktera